Beste THOR-en,

Het seizoen zit er weer op.
Met een zonovergoten laatste zaterdag werden de laatste competitiewedstrijden op ons veld gespeeld.
En bij bijna iedere wedstrijd was er wel iets bijzonders aan de hand.

Zo speelde de F2 voor het eerst een wedstrijd. Deze kangoeroes worden volgend jaar een F-team en er was een oefenwedstrijd geregeld tegen een ander nieuw F team. Op deze manier konden de kinderen alvast een keer aan het concept ” wedstrijd” ruiken. En wat ging het goed! Zelfs 2-1 gewonnen!

De F1 kon bij winst nog gedeeld eerste en dus kampioen worden. De teams waren ontzettend aan elkaar gewaagd maar helaas trokken wij aan het kortste eind en werd het 6-8. Geen kampioen, maar wel enorm trotse trainers en ouders. Wat hebben jullie een ontwikkeling doorgemaakt dit seizoen!

De D was al kampioen en kon op hun gemak genieten van hun kampioenschapswedstrijd. Superknap gedaan mannen!

Voor de A was er niets te winnen of te verliezen. Gelukkig kunnen ze volgend jaar nog een jaar A zijn en nog een keer knallen met z’n allen.

Het 2e kon kampioen worden bij winst en na een achterstand goed gemaakt te hebben gebeurde dat ook. Erik en Tamara werden voor de wedstrijd nog even in het zonnetje gezet. Helaas hebben zij besloten te stoppen. Maar we zullen jullie natuurlijk nog veel zien op THOR.

Voor het 1e stond promotie naar de 2e klasse op het spel. Er moest gewonnen worden om dit af te dwingen. Helaas mocht het niet zo zijn. De pijp was een beetje leeg zo aan het einde van het seizoen. Maar we mogen trots zijn op dit team. Want wat hebben ze ons dit seizoen vermaakt met prachtige wedstrijden. En wie had van tevoren gedacht dat we überhaupt voor promotie mochten gaan strijden? Ik bedoel maar. Trots op THOR!

We gaan er nu even tussenuit voor de vakanties.
Alle teams blijven gelijk en blijven in dezelfde leeftijdscategorie spelen.

Zodra de trainingen weer beginnen ontvangt u van mij een nieuwe mail met trainingstijden, trainingsdagen, etc.

Als laatste wil ik iedereen bedanken die dit seizoen geholpen heeft om de wedstrijden mogelijk te maken.
Wedstrijdsecretariaat, arbitrage, kantine, zaalinhuur en uiteraard alle trainers/coaches en iedereen die heeft ingevallen in een ander team om de wedstrijden door te kunnen laten gaan.
BEDANKT!! Jullie zijn onmisbaar!

Fijne vakantie en tot na de zomer,

Robert Romijn
namens ckc THOR.