Beste leden en ouders van leden,

We zijn blij om aan tekondigen dat we samen met Sperwers twee gemengde teams hebben opgegeven voor komend veldseizoen. Dit initiatief is een samenwerking tussen onze clubs omdat we beiden moeite hebben de bestaande 2e teams compleet te krijgen. Daarnaast biedt deze samenwerking een mooie kans voor al onze spelers om samen te sporten met Sperwers en van elkaar te leren. Het opgeven van deze gemengde teams staat los van de verdere plannen tot een samenwerking/fusie, en is puur bedoeld om zo veel mogelijk leden een geschikt en compleet team te bieden.

Teams en wedstrijddag:
· Thor 1 speelt wedstrijden op zaterdag (geen combi-team!) · Sperwers 1 speelt wedstrijden op zaterdag (geen combi-team!) · Sperwers/Thor 2 speelt wedstrijden op zondag (eigenlijk het 2e van
Sperwers)
· Thor/Sperwers 3 speelt wedstrijden op zaterdag (eigenlijk het 2e van
Thor)

Een belangrijk detail: er wordt niks aan de huidige opstellingen aangepast, dus iedereen speelt in zijn/haar eigen team. Het voordeel van deze gemengde teams is de flexibiliteit in de samenstelling. Zowel spelers van Thor 1 als Sperwers 1 kunnen invallen in beide gemengde teams. Bovendien mogen spelers uit de gecombineerde teams bij elkaar invallen. Door deze opzet kunnen we optimaal gebruik maken van elkaars spelers en capaciteiten, wat ons sterker maakt als clubs en ook het plezier vergroot van compleet spelen.

De locatie van de thuiswedstrijden verschilt wel. Zodra het veld van Thor gereed is, zullen de thuiswedstrijden van Thor daar gespeeld worden. De eerstgenoemde vereniging is de thuislocatie, dus als
voorbeeld: Thor/Sperwers 3 speelt hun thuiswedstrijden bij Thor en Sperwers/Thor 2 bij Sperwers. Ook de tenues zijn die van de eerstgenoemde vereniging.

We kijken ernaar uit om samen met jullie veel mooie wedstrijden te beleven en het speelplezier en niveau te verhogen.
Laten we er samen een succesvol en sportief seizoen van maken!

Voor vragen kan je terecht bij Robert Romijn (Thor) of Willem Kes (Sperwers).

Met sportieve groet,
Robert Romijn (Thor) of Willem Kes (Sperwers)