Helaas hebben we geen feestje aanstaande zaterdag. De KNKV heeft besloten om alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Daarnaast is het advies gegeven om alle trainingen en activiteiten niet door te laten gaan. Deze maatregelen volgen op de kabinetsmaatregelen i.v.m. het coronavirus.

Begin volgende week verwacht het KNKV nadere informatie te kunnen geven over welke gevolgen deze maatregel heeft voor de verdere verloop van de zaalcompetitie. Hoe dat zal verlopen weet niemand. Speelt het eerste nog een wedstrijd of zijn we al kampioen? Het feestje ligt nog in het verschiet want er moet nog 9 kilo kebab worden gegeten en niet te vergeten, de pannenkoeken.

Er staan nog een aantal activiteiten in de agenda die we waarschijnlijk ook moeten doorschuiven. De jaarlijkse ledenvergadering en het vrijwilligersetentje schuiven we voorlopig door naar 17 april. Later beslissen we over het schoolkorfbal maar dit alles is afhankelijk hoe de KNKV en het RIVM beslist. Wij blijven alles volgen en zodra er informatie is die wij moeten delen horen jullie dit zo snel mogelijk van ons.

Mochten er klachten of verdenkingen zijn binnen de vereniging zijn hoor ik het graag zodat we daar eventueel passende maatregelen kunnen nemen.

Gezondheid gaat boven alles.

Namens het bestuur,

Marcel Krikken
Voorzitter c.k.c. THOR Rotterdam
c.k.c. “THOR”
W: ckcthor.nl  E: Voorzitter@ckcthor.nl