Beste THOR-ren,

De laatste wedstrijd van de zaal wordt aanstaande zaterdag gespeeld en dan is er een korte pauze en begint 20 april de veldcompetitie weer.

De wedstrijdplanning is bekend en zal binnenkort op de site inzichtelijk zijn. Wanneer de trainingen weer starten horen jullie van de trainers. De tijden staan alvast onderaan dit mailtje.

Voor het wedstrijdsecretariaat stopt Jan Fuik en neemt Diane Timens het stokje over op het veld. Dus voortaan afschrijven (liever niet natuurlijk) op nummer 06 52 61 43 34. Voor trainingen nog steeds afschrijven bij de trainers/coaches.

Ik wil Jan bij deze ontzettend bedanken dat hij iedere week de teams compleet heeft weten te maken!

Jedidja zal vanaf het veld de E gaan versterken. Zodat zij ook met 4 spelers zijn. Op het veld plannen we de wedstrijden van de F en E na elkaar zodat we ook makkelijker invallers kunnen regelen. (en superspelers natuurlijk)

Celena en Dewi zullen op donderdag met de E meetrainen omdat zij de oudste F spelers zijn. Zo kunnen zij zich alvast een beetje voorbereiden op het niveau van de E.

Ook wil ik nog even iedereen bedanken die in een ander team heeft meegedaan dit seizoen om het 4-tal of 8-tal compleet te maken. Op deze manier hebben veel wedstrijden doorgang kunnen vinden. Mocht je nog vragen hebben over dit invallen dan hoor ik het graag. Het is zo dat sommige kinderen qua leeftijd niet mee mogen doen met een ander team of dat er andere redenen zijn om sommige kinderen wel of niet met een hoger of lager team mee te laten doen. Onduidelijkheid hier in is vervelend en dat wil ik altijd even uitleggen. Spreek mij aan op het veld of stuur een mailtje of aapje/mailtje naar mij. Contactgegevens staan in mijn handtekening. 

Tot op het veld

 
Robert Romijn
Technische Coördinator c.k.c. THOR Rotterdam
c.k.c. “THOR”
M: 06 57 22 56 26
W:
E:
ckcthor.nl  
technische-zaken@ckcthor.nl