Beste Thor leden,
 
Al jaren is er in maart de aktie NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook wij doen dit jaar weer mee en zoeken dus vrijwillgers.
 
Het is dit jaar op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart. Zoals altijd hebben wij de zaterdag nog competitie daarom hebben we het in tweeën gesplitst.
 
Voor vrijdag 13 maart zoeken we hulp voor de grote voorjaarsschoonmaak van de kantine. We ruimen de bestuurskamer op, maken de keukenkastjes schoon, en soppen de afvalbakken. We beginnen rond 9.00 uur en stoppen om 11.30.
Wil je helpen geef je dan op via de mail!!
 
Het tweede deel is een klusjesdag op zaterdag 11 april. We hebben die dag oefenwedstrijden thuis dus makkelijk te combineren! 
We willen dan o.a. een laag zand uit de zandbak zodat we weer lekker schoon zand is voor de kinderen. Er komt een nieuwe afdek op, misschien dat dit die dag gemaakt moet worden. En diverse andere klusjes in en rondom de kantine.
Geef je ook voor deze dag alvast op!
 
Voor beide dagen geldt dat je niet alleen onze club, en dus jezelf of de kinderen, helpt maar dat het met z’n allen ook gezellig is. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.
 
Dus mail nu naar vrijwilligerthor@gmail.com, spreek mij aan of geef je op via de lijsten die op de komende thuisdagen in de kantine hangen! 
 
Bedankt en vergeet niet THOR zijn we met z’n allen!
 
Anita Krikken