Op 26 februari om 19.00 barstte het SCHUURfeest los. Erik, Ruud, Remko, Nicole, Jan, Thom, Mildred, Johan, Marcel en ikzelf hebben alles wat lichtgroen was in de kantine opgeschuurd. Alle deurposten, vensterbanken en snoepplankjes moesten eraan geloven. Door deze vele handen waren we snel klaar en namen we een voorschot op de LAKparty.

Woensdag 28 februari gingen we hiermee door. Bridgett, Mildred, Marcel, Robert Kong, Marianne, Nicole, Thom, Johan en ik hebben alles een mooie donkergroene laklaag gegeven. Helaas dekte niet alles in 1x maar dat gaf niet want dan kon de AFTERparty op 5 maart lekker doorgaan.

Dus maandag 5 maart stonden onze vrijwilligers Ruud, Marianne, Henk, Mirella, Nicole, Johan, Marcel en Mildred weer paraat op al het verfwerk af te krijgen. Een aantal waren daar sneller mee klaar en waren alvast aan de grote schoonmaak begonnen.

Vrijdag 9 maart was de echte NL doet dag. Helaas gingen de koningin en koning elders aan de slag maar wij hadden Janette, Nicole, Judith, Marianne, Paula, Tamara T, Diane en ik was er ook. We hebben de kantine, keuken en bestuurskamer eens grondig schoongemaakt. De bekers glimmen weer, de keukenkastjes en koelkasten zijn van binnen en buiten schoon, de frituurhoek is vetvrij . De bestuurskamer is weer opgeruimd en helden hebben de spinnen tussen de ramen en het rolluik verwijderd.

Ook zijn alle prullenbakken van binnen en buiten weer spik en span. Aan iedereen de taak dit zo te houden, gooi dus geen rommel in een bak zonder zak!

Ik wil iedereen echt heel erg bedanken en voor de oplettende lezer, vooral Nicole want die is 4x (!!) geweest.

Ik hoop tot volgend jaar.

Anita Krikken – vrijwilligerscoördinator