Na 2 wedstrijden uit te hebben gespeeld, begint THOR 1 aan de eerste thuiswedstrijd tegen Sperwers 1. Een echte Rotterdamse derby. In de zaal beginnen we weer met de lancering van de pupil van de week, met deze week Max Fuik!
Max speelt in de D1 en is 11 jaar oud. Hij zit in groep 8 en het leukste op school vindt hij tekenen. Buiten korfbal om tekent Max ook graag. Max doet niet alleen aan korfbal, maar is ook een fanatiek zeiler. Zijn lievelingseten is pizza, en daar geef ik hem groot gelijk in.
Korfbal doet Max al ongeveer 2 jaar en hij heeft het erg naar zijn zin. Het leukste aan korfbal vindt Max zijn team, scoren, winnen en zijn coach Marcel. Verder doet Max ook mee aan 010korfbal waar hij erg veel leert.
Als je aan Max vraagt wie zijn favoriete speler/speelster is antwoord hij dan ook Bridgett. Hij verwacht dat Vera de topscoorder van de wedstrijd wordt. Max voorspelt dat THOR gaat winnen natuurlijk.
De zaterdag zal beginnen met de E, die speelt om 11.55. Daarna spelen de B, A, 2 en sluiten we af met om 16.30 het 1e. Max speelt zelf helaas niet maar, natuurlijk kan u dan alle andere teams komen aanmoedigen. Wij hopen u zaterdag te zien! ?

Groetjes,
Bridgett