Algemene informatie:

Het THOR-kamp voor de jeugd gaat dit jaar naar “Kamphuis de Bokken” te Baarle-Nassau.

We zullen op vrijdag 21 juni rond 18:00 uur vanaf de Ellemare vertrekken en gaan er vanuit dat de kinderen al gegeten hebben. We komen zondag 23 juni rond 16:30 uur weer terug op de Ellemare, de kinderen hebben dan nog geen avondeten op. U kunt in de THOR-kantine onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw kind versleten en voldaan terugkeert van kamp.

We hebben ook dit jaar weer een bus kunnen regelen voor de heenreis. Terug moeten de kinderen met auto’s vervoerd worden. Geef op het strookje aan of je als ouders je kind kan komen ophalen, of dat je je kind met iemand mee wilt laten rijden. Als ouders komen ophalen, geef dan ook aan of er eventueel nog plek is voor iemand anders, wij delen de auto’s in. Je komt altijd weer thuis! Indien ouders hun kinderen bij het kamphuis komen ophalen op zondag 23 juni dan mag dat vanaf 15:00 uur.

Het kamp bestaat uit een groot kampgebouw met meerdere slaapzalen voor maximaal 12 personen per zaal. In de gezellige en grote recreatieruimte is een gemakkelijke zithoek. De grote ruimte rondom het huis maakt het mogelijk allerlei spelactiviteiten te doen.

De directe omgeving van het kamphuis leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, bosspelen, speurtochten; hier zullen we een aantal spellen doen.

In de kantine hangt, zoals gebruikelijk, weer een boodschappenlijst waarop u kunt aangeven of u boodschappen wilt sponsoren. Deze boodschappen worden tijdens het kamp gebruikt voor het ontbijt, de lunch en tussendoor. Voor het avondeten op zaterdagavond zal door de leiding worden gezorgd.

De gesponsorde boodschappen kunnen in de kantine gebracht worden, dit graag even melden bij Sebastiaan of Vera. Houdbare / koelkast producten graag op de dag van vertrek inleveren.

Tevens willen we alle ouders ook dit jaar vragen de kinderen geen energie drankjes mee te geven. Er wordt op het kamp voor voldoende eten en drinken gezorgd. Uiteraard is het geen probleem om zelf wat snoep en of drinken mee te nemen zolang het geen energie dranken betreft.

Kosten, betaling en sponsorloop:
De kosten voor het kamp bedragen € 45,00 per kind. Dit bedrag kan contant voldaan worden bij Sebastiaan Berghout of Vera van Oort of worden overgemaakt via rekeningnummer NL66 INGB 0000 6256 46 ten name van c.k.c. THOR o.v.v. THOR KAMP 2019. We willen iedereen vragen de kosten voor het kamp uiterlijk in de week van 27 mei t/m 2 juni te betalen.

Om de kosten van het kamp voor jezelf te verlagen zullen we dit jaar een sponsorloop organiseren op 6 juni om 19:00 uur op het THOR-veld aan de Ellemare. Een ronde in de sponsorloop is ongeveer 100 meter lang. Het sponsor formulier zit bijgesloten bij deze brief. Schrijf onderop je naam en het team waar je in speelt.

Het aantal rondjes zal na de sponsorloop door de AC ingevuld worden. In de tabel kun je de naam schrijven van degene die je sponsort. Bijvoorbeeld opa of oma, de buurvrouw, enz. Daarnaast kun je schrijven hoeveel je voor een gelopen rondje gesponsord krijgt. In de laatste kolom kun je het totaalbedrag aangeven. Na de sponsorloop ga je dan al je sponsors af om je verdiende kamp-geld op te halen. Als het gesponsorde bedrag meer dan €45,00 bedraagt, komt het extra bedrag ten goede aan extra’s voor het kamp.

Direct na de sponsorloop is er een informatie avond voor de ouders. We willen dan net als voorgaande jaren weer iedereen even van een korte update voorzien zodat iedereen weet waar we exact heen gaan, wie er als leiding mee gaat en in welke omgeving we ons bevinden.

Hoe opgeven:

Je kunt je opgeven door het strookje hieronder in te vullen en in te leveren bij je trainer of iemand van de kampleiding. Ook kun je je opgeven via het formulier op de website of door te mailen naar het onderstaande mailadres. Zorg dan dat alle informatie die we in het strookje vragen, ook in het mailtje komt. Opgeven kan tot 1 week voor kamp.

Na kamp:

We willen ook alle ouders vragen om na kamp de kinderen nogmaals te controleren op de aanwezigheid van eventuele teken. De kinderen zullen veel van hun tijd in het bos door brengen waardoor het risico op teken toe neemt. Tijdens kamp zal de leiding ook regelmatig controleren op de aanwezigheid van teken en deze indien aanwezig direct verwijderen. Desalniettemin blijft het belangrijk deze controle ook thuis te doen. Indien wij bij uw kind een teek hebben verwijderd tijdens kamp, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen zodat u de plek waar de teek heeft gebeten in de gaten kan houden. Dit in verband met de ziekte van Lyme.

Mocht u nog met een vraag zitten, kunt u altijd contact op nemen met:

Sebastiaan Berghout (06-40026418) of Vera van Oort (06-26460132) of stuur een mail naar kampcommissie@ckcthor.nl

Tijdens het kamp zijn wij ook bereikbaar op bovengenoemde nummers.

Namens de Kampleiding,

Elise, Vera, Eileen, Nicole, Sebastiaan, Pascal, Johan, Hugo en Thom


 

Wat moet je wel/niet meenemen:

 • Goed Humeur
 • Slaapzak + kussen (Er zijn geen kussen aanwezig in het kamphuis)
 • Kussensloop
 • Hoeslaken
 • Voor 2 dagen kleding (mooi & slecht weer)
 • Regenpak
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Handdoek en Theedoek (voor het corvee)
 • Stevige schoenen
 • Zonnebrand
 • Eventueel een knuffel
 • Zaklantaarn
 • GEEN sieraden of andere dure spullen
 • GEEN energie dranken

 

Opgave formulier THOR kamp 2023 Leusden (YMCA Tentenkamp)

Ja, ik ga mee op kamp!!!
(indien u een extra/mondelinge toelichting nodig acht, kunt u contact opnemen met Sebastiaan Berghout 06-40026418)