Algemene informatie:
Het THOR-kamp voor de jeugd gaat dit jaar naar niet naar een kamphuis maar naar 1 van de tenten kampen van “YMCA Kampeercentra” in Leusden.

We zullen op vrijdag 23 juni rond 18:00 uur vertrekken en gaan er hierbij vanuit dat de kinderen al gegeten hebben. We komen Zondag 25 juni rond 14:30 uur mogen de kinderen weer worden opgehaald in leusden.

We hebben ook dit jaar weer een bus kunnen regelen voor de heenreis. Terug moeten de kinderen met auto’s vervoerd worden. Geef bij je inschrijving aan of je ouders je komen ophalen, of dat je met iemand mee wilt rijden. Als je ouders je komen ophalen, geef dan ook aan of er eventueel nog plek is voor iemand anders. Dan delen wij de auto’s in. Je komt altijd weer thuis! Indien ouders hun kinderen komen ophalen op zondag dan mag dat vanaf 14:30 uur.

Het kampeercentrum in Leusden bestaat uit negen tentenkampen rondom het kamphuis. De capaciteit is minimaal 15 personen en maximaal 500 personen. De kampen hebben elk een eigen toegangsweg zodat er geen andere deelnemers door u kamp heen lopen. ’s Nachts branden er diverse lantaarns op de paden en de kampterreinen zodat het kamphuis goed gevonden kan worden. Op het terrein zijn er diverse drinkwater punten.

Ieder kamp heeft:

 • Een aantal zeven-persoonsslaaptenten incl.
  • Matrassen
 • Eén eet/recreatie tent incl.
  • Elektra en verlichting
  • Banken en tafels
  • Borden, bekers en bestek
  • Afwasmaterialen (theedoeken dient u zelf meenemen)
 • Eén bungalowtent incl.
  • Elektra en verlichting
  • Picknicktafel
  • Stoelen
  • Koelkast
 • Drie stafslaaptenten incl.
  • Elektra en verlichting
  • Twee eenpersoonsbedden
  • Kluis
  • Oplaadmogelijkheid mobiele telefoon

De toiletten, douches en wasgelegenheden vindt u in het kamphuis. De douches zijn onderverdeeld in een groepsdouche en individuele douches. Ook is er een mindervalide douche en toilet aanwezig.

Tevens willen we alle ouders ook dit jaar vragen de kinderen geen energie drankjes mee te geven. Er wordt op het kamp voor voldoende eten en drinken gezorgd. Uiteraard is het geen probleem om zelf wat snoep en of drinken mee te geven zolang het geen energie dranken betreft.

Kosten, betaling en sponsorloop:
Kosten voor het kamp zijn € 45,00. Het bedrag kan contant voldaan worden bij Sebastiaan Berghout of Vera van Oort of worden overgemaakt naar NL66 INGB 0000 6256 46 ten name van CKC THOR o.v.v. THOR KAMP 2023. We willen iedereen vragen de kosten voor het kamp uiterlijk in de week van 12 juni te betalen.

Om de kosten van het kamp voor jezelf te verlagen, zullen we dit jaar een sponsorloop organiseren op 8 jun om 19:15 uur op het THOR-veld aan de Ellemare. Een ronde in de sponsorloop is ongeveer 100 meter lang. Jullie sponsor formulier zit bijgesloten bij deze brief. Schrijf onderop je naam en het team waar je in speelt.

Het aantal rondjes zal na de sponsorloop door iemand van de leiding ingevuld worden. In de tabel kun je de naam schrijven van degene die je sponsort. Bijvoorbeeld opa of oma, de buurvrouw, enz. Daarnaast kun je schrijven hoeveel je voor een gelopen rondje gesponsord krijgt. Later kun je dan uitrekenen en in de laatste kolom zetten wat het totaalbedrag is geworden. Na de sponsorloop ga je dan al je sponsors af om je verdiende kamp-geld op te halen. Alles dat je meer dan € 45,00 hebt gelopen, komt ten goede aan extra’s voor kamp.

Er hangt dit jaar in de kantine geen een boodschappen-sponsorlijst. Het kamp waar wij dit jaar verblijven wordt aangeboden inclusief ontbij, luchn dinner en gehele dag drinken voor zowel de leiding als de kinderen.

Hoe opgeven:

Je kunt je opgeven door het onderstaande formulier op de website in te vullen. Opgeven kan tot 1 week voor kamp (uiterlijk 16/06/2023).

Na kamp:
We willen ook alle ouders vragen om na kamp de kinderen nogmaals te controleren op de aanwezigheid van eventuele teken. De kinderen zullen veel van hun tijd in het bos door brengen waardoor het risico op teken toe neemt. Tijdens kamp zal de leiding ook regelmatig controleren op de aanwezigheid van teken en deze indien aanwezig direct verwijderen. Desalniettemin blijft het belangrijk deze controle ook thuis te doen. Indien wij bij uw kind een teek hebben verwijderd tijdens kamp zullen wij u hiervan op de hoogte stellen zodat u de plek waar de teek heeft gebeten in de gaten kan houden. Dit in verband met de ziekte van Lyme.

Mocht u nog vragen hebben, u kunt altijd contact op nemen met:

Sebastiaan Berghout (06-40026418) of Vera van Oort (06-26460132) of stuur een mail naar kampcommissie@ckcthor.nl

Tijdens het kamp zijn wij ook bereikbaar op bovengenoemde nummers.

Namens de Kampleiding,

Graag tot 23 Juni!

Opgave formulier THOR kamp 2023 Leusden (YMCA Tentenkamp)

Ja, ik ga mee op kamp!!!
(indien u een extra/mondelinge toelichting nodig acht, kunt u contact opnemen met Sebastiaan Berghout 06-40026418)