Beste Thorren,

Ook het afgelopen korfbal jaar is nog steeds een door Corona bewogen jaar geweest. Allemaal mochten we heel veel niet en dat mogen we nog steeds niet.

Helaas heeft het kamp in 2020 niet kunnen plaatsvinden en hebben wij allemaal gehoopt op betere tijden in 2021. Gezien de huidige versoepelingen hebben wij binnen THOR uiteraard gekeken naar de mogelijkheden voor het organiseren van een kamp. Wij hebben echter de conclusie moeten trekken dat wij binnen de huidige richtlijnen van zowel het RIVM, KNKV, NOCNSF en THOR geen mogelijkheid hebben gevonden om dit op een verantwoorde manier te doen.

Met pijn in ons hart moeten wij dan ook helaas de conclusie trekken en jullie mededelen dat ook in 2021 het THOR kamp geen doorgang zal kunnen vinden en definitief is afgelast. Wel zijn wij nog de mogelijkheden aan het bekijken om nog een zaterdag in juni iets leuks op het veld te doen samen met alle jeugd leden. Zodra hier definitief vorm aan is gegeven zullen we jullie hiervan uiteraard op de hoogte brengen!

Wij hopen op snelle verbeteringen zodat wij elkaar allemaal weer op het veld kunnen treffen en er in de 2e helft van dit jaar en anders in 2022 weer een mooi en sportief jaar van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Vera van Oort en Sebastiaan Berghout
Kampcommissie c.k.c. “THOR”