Zo, het zit weer op. De tent is opgeruimd, de schoenen zijn weer uit het vet gehaald en ik ben er (bijna) weer klaar voor. Ik hoop dat iedereen er ook zo over denkt want er moet dit jaar alweer veel gebeuren.

De kantine is helaas nog niet opgeknapt, wat eigenlijk in de planning lag, omdat tijdens de zomerstop te doen. De gemeente heeft wel een subsidie toegezegd maar het daadwerkelijk uitkeren laat op zich wachten. Zodra subsidie binnen is zal er een planning worden gemaakt en opdracht worden gegeven. Dit natuurlijk zonder veel overlast te veroorzaken tijdens onze competitie / trainingen.

De selectie is alweer begonnen met trainen onder leiding van Bram. Om de voortgang van de jeugd te bevorderen heeft Bram aangegeven de A bij de selectie te betrekken en ook te coachen.  Wessel is weer terug na een korte pauze en gaat het 2de coachen. Ik ben blij hem nu weer regelmatig op het veld te zien.

Waar ik ook weer zin in heb is weer trainen te geven aan de beginnende talenten binnen onze vereniging. Na jaren van trainen geven en coachen van de teams  waar Nicole en Maurice in speelden,  ga ik nu samen met Nicole de D doen. Maurice gaat de E trainen en coachen,  waar hij zeer enthousiast over is. Ik  wens hem veel succes. Elise zal de C blijven doen en Pascal zal haar ondersteunen, ook voor hen veel succes.

De wedstrijden zijn weer ingedeeld en vraag me toch iedere keer af hoe de bond dit regelt.

Ik begrijp dat dit een behoorlijke klus is maar helaas zijn er geen complete THOR-dagen en dat is jammer. Ook is dit lastig voor de trainers/coaches die zelf moeten spelen.

Anita Krikken is begonnen als vrijwilligerscoördinator en deze functie stond al heel lang op ons “verlanglijstje” We kunnen namelijk als vereniging gewoon niet zonder vrijwilligers. In de laatste jaarvergadering is er besproken dat ieder lid van THOR vrijwilligers werk moet doen. Anita heeft iedereen een persoonlijke e-mail gestuurd maar nog niet iedereen heeft geantwoord. Als je dit nog niet gedaan hebt, stuur dan nog even een e-mail terug dan kan zij hiermee aan de slag.

Ik zie dit seizoen weer positief tegemoet maar met een kanttekening.

Wij moeten als vereniging groeien. Nieuwe leden zijn nodig bij de senioren maar zeker bij de jeugd. Nicole Krikken en Bridgett de Jonge gaan het schoolkorfbal weer opnieuw opzetten.  Dit gaat  inhouden dat er trainingen en clinics moeten worden gegeven op scholen waarbij ieder zijn hulp nodig is. Mocht je nu al heel enthousiast zijn, laat het ze weten.

Mocht je nog ideeën hebben of dingen anders willen zien laat het dan vooral weten  want THOR zijn wij met zijn allen.

 Ik wens iedereen een goed, sportief, gezellig en gezond nieuw seizoen,

Marcel Krikken