Hallo,

De vakanties zijn bijna voorbij en het seizoen staat op punt van beginnen. Ook dit jaar doen wij een beroep op jullie hulp voor onze vereniging.

WE ZIJN DUS WEER OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS!

Om te beginnen zoeken we een aantal mensen die……

Na een lange tijd zijn Frank en Jessica gestopt met het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd en we zijn, met spoed, op zoek naar iemand die deze taak op zich wilt nemen. Ook als ouder kan je dit taakje goed vervullen want je hoeft geen niet te kunnen korfballen of de regels van het spel te kennen. Je zorgt ervoor dat de jeugdteams compleet zijn. Het gaat om 4 teams. En als we met zijn alle niet te veel afschrijven dan heb je het lekker rustig!

Wil je THOR helpen zodat alle teams zoveel mogelijk kunnen spelen, stuur mij dan een mailtje.

Ook de penningmeester heeft aangegeven in het voorjaar te willen stoppen. Als je een beetje handig bent met cijfertjes en je wilt dit doen ben je ook lid van het dagelijks bestuur. Je houdt de uitgave en inkomsten in de gaten en presenteert dit 2x per jaar op de ledenvergadering (1x begroting -1x afrekening). Beantwoord deze mail en jij kunt met ledenvergadering in het voorjaar gekozen worden! Uiteraard word je eerst ingewerkt.

Erik van der Akerboom zorgde jaren voor de oefenwedstrijden en hij geeft het stokje graag over aan jou! Aan het begin van het veldseizoen – zaalseizoen en weer veldseizoen is het lekker om even alvast een wedstrijdje te spelen om er weer in te komen. Wil jij deze oefenwedstrijden regelen dan zullen vele spelende leden van Thor je dankbaar zijn, dus mail mij!

Vorig jaar hebben ouders gekookt voor na een gezellige thuisdag, denk je dat ik kan ook lekker koken, meld je dan bij mij.

Als laatst zoeken we nog iemand die een tassenrek kan maken. Wil jij dit eenmalige projectje op je nemen, dan hoor ik je graag.

Natuurlijk geldt voor iedereen vanaf de A dat de kantinediensten verplicht zijn! Janette en Eileen zullen je hier over informeren. We hopen dat ook de ouders weer kantinediensten willen doen.

Ik reken op jullie want THOR zijn we met zijn allen!

Tot snel,

Anita Krikken
Vrijwilligerscoördinator