Na een spannende wedstrijd vorige week zaterdag, die Thor 1 met 14-13 gewonnen heeft, volgt wederom een thuiswedstrijd voor Thor 1. Thor 1 mag aanleggen tegen Gemini 1. Bij deze wedstrijd hebben wij dan ook een echte topper als pupil van de week, namelijk Dewi van Wijngaarden!

Dewi is 8 jaar oud en zit in groep 5 op de Steven Stemerdingschool. Dewi is een erg vrolijk en super sportief meisje. Net zo als de meeste kinderen vindt Dewi het erg leuk om te gymmen op school. Dewi korfbalt vanaf september/oktober 2018 in de F1 van Thor. Het leukste aan korfballen vindt zij de wedstrijden en schieten. Maar natuurlijk ook de trainingen met Erik en Janette. Dewi haar beste vriendinnetje is Celena en zij vindt het dan ook erg leuk dat zij samen met de andere kinderen in de F1 zitten.

De F1 doet het dan ook erg goed zag ik vorige week. Zij hebben al een aantal wedstrijden gewonnen in de poule en vorige week zaterdag wonnen zij zelfs met 14-7! Dewi vindt Thor een hele leuke korfbalvereniging met heel veel leuke mensen en kijkt heel erg uit naar haar eerste Thor-kamp. Dit kan ik dan ook goed begrijpen, ik ben zelf ook al aan het aftellen voor kamp! ?

Dewi heeft een hoop hobby’s buiten het korfballen om. Zij vindt het leuk om buiten te spelen, te kunsten, skaten, fietsen en koken met haar moeder. Altijd Dewi kookt met haar mama maar zij eet het liefste bloemkool of nasi met kipkerrie en kippenpootjes uit de oven, mmm. Buiten al Dewi haar hobby’s om vindt zij het ook nog erg leuk om op de iPad YouTube filmpjes te kijken. Dewi kijkt het liefst naar Enzo Knol, Meisje Djamilla, filmpjes over slijm maken en StukTv. Maar behalve filmpjes kijken, kijkt Dewi ook naar films, haar lievelingsfilm is Achtste-groepers huilen niet. Een echte tranentrekker al zeg ik het zelf. ?

Zaterdag kunt u dan ook vanaf 13.15 Dewi en haar team aanmoedigen. Hierna spelen de E1 en het 2e. Om 16.30 begint het 1e, die alle support kan gebruiken in de strijd tegen de nummer 2 van de poule. Maar, als het aan Dewi ligt wint Thor met 10-1 en daar gaan wij dan ook zeker voor. Als afsluiting kunt u weer blijven eten in de kantine en genieten van de kookkunsten van de familie Krikken. ?

Zoals altijd hoop ik jullie weer allen te zien zaterdag! ?

Groetjes,
Bridgett