Nadat THOR 1 2 weken op rij heeft gewonnen, wacht hen nu een lastige thuiswedstrijd tegen de koploper, Ventura Sport 1. Op het veld wist THOR 9-9 te spelen tegen hen, dus dat belooft een spannende wedstrijd te worden. Tijdens zo’n spannende wedstrijd hebben wij natuurlijk extra support nodig en deze week hebben wij die zeker. William Raijmakers is namelijk pupil van de week!

William is 11 jaar oud en heeft een oudere broer die korfbalt in de B1, Robin. William speelt zelf in de D1 en zit al een lange tijd op korfbal. Het leukste aan zijn team en korfbal vindt hij dat iedereen super aardig is en dat ze goed kunnen overgooien en scoren. En scoren dat kunnen ze zeker, vorige week won de D1 namelijk met 0-19!

Op kamp gaan vindt William eigenlijk het allerleukste aan korfbal en dan vooral als Frank mee gaat. Frank schreeuwt en zingt namelijk altijd heel hard en grappig. Nu moet ik zeggen dat ik mij daar volledig bij aansluit. ?

William zit nu in groep 7 en vindt school eigenlijk helemaal niet leuk. Ik vertelde hem natuurlijk dat school belangrijk was maar, dat wist hij ook wel want dat zegt iedereen altijd. Er was wel 1 ding dat William leuk vond op school en dat was natuurlijk…. Gym. Ook met gym korfbalt William vaak.

Buiten korfbal om houdt William van gamen. Heel veel gamen. Af en toe Netflixen vindt hij ook wel leuk. Zijn favoriete game is GTA-5 en uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat hij daar ook aardig goed in is. Op Netflix vindt William alles wel leuk om te kijken. Maar ja, tijdens het gamen en Netflixen hoort natuurlijk wel een snack. William zijn lievelingseten is een cheeseburger. Aan de cheeseburger zitten echter wel eisen. Het moet namelijk een cheeseburger van de Mc Donalds zijn want, die zijn het allerlekkerste.

Toen ik vroeg wie William zijn favoriete speler uit het 1e was moest hij lang nadenken. Uiteindelijk is het toch Thom geworden. William denkt dat Bridgett de meeste doelpunten gaat scoren en dat THOR in een spannende wedstrijd met 10-9 wint.

De zaterdag begint met de F-jes om 11.55 die een spannende wedstrijd spelen tegen KCC. Daarna speelt de D1 om 13.00, waar u William en zijn team kunt aanmoedigen. De wedstrijd van de D1 wordt gevolgd door de wedstrijd van de A1, het 2e en om 16.30 het 1e. Alle teams kunnen de support hard gebruiken dus, u bent van harte welkom om te komen. Natuurlijk kunt u na al het aanmoedigen zaterdag in de kantine blijven eten!
Ik hoop u allen te zien! ?

Groetjes,
Bridgett