Na 3 weken vakantie te hebben gehad speelt THOR 1 zaterdag 12 januari weer een thuiswedstrijd tegen Olympia 1. Dit betekent ook dat we weer een nieuwe pupil van de week hebben. Deze week is Romy Turenhout aan de buurt.

Romy is 6 jaar oud en speelt in de F1. Hiervoor heeft Romy bij de kangoeroes gekorfbald en kon ze niet wachten om wedstrijden te gaan spelen. Romy vindt het allerleukste aan korfballen dan ook de wedstrijden maar, ook scoren vindt ze leuk.

Romy zit nu in groep 3 op de basisschool en heeft al bijna alle letters op school geleerd. Toen ik aan Romy vroeg wat zij het leukste op school vindt zei ze dan ook rekenen en letters leren, een echte slimmerik dus!

Romy heeft heel veel hobby’s buiten korfbal om. Spelen op de Nintendo Switch, buiten spelen, fietsen en het allerliefste kijkt ze films. Romy haar lievelingsfilm is Coco. Haar lievelingseten is patat met kipnuggets en dat snap ik best!

Romy hoopt dat zij later als zij ouder is ook in het 1e mag spelen, net zoals haar moeder heeft gedaan. Maar als ik Romy zie korfballen weet ik zeker dat dat helemaal goed gaat komen.

Op het veld heeft THOR 1 2 punten gepakt in een spannende wedstrijd tegen Olympia en volgens Romy gaan wij dat zaterdag weer doen. Romy denkt dan ook dat THOR 13-12 gaat winnen. Toen ik aan Romy vroeg wie zij de allerleukste speler uit het 1e vond zei ze dan ook Bridgett, maar zij denkt wel dat Frank de meeste doelpunten gaat maken zaterdag.

Het beloofd een leuke zaterdag te worden. We starten om 13.05 met de wedstrijd van de B gevolgd door de D en A en sluiten af met om 16.30 het 1e. Maar, na het 1e is de THOR-dag nog niet klaar want, vanaf 18.00 begint de nieuwjaarsreceptie gevolgd door om 20.00 de oliebollenpubquiz. Het belooft dus een gezellige zaterdag te worden en ik hoop u allen te zien. ?

Groetjes,
Bridgett