Beste leden,  

Een jaar gaat snel voorbij en het lijkt veel sneller te gaan dan normaal. Is het de leeftijd, of omdat het weer een raar jaar is geweest. Ik heb het idee dat het jaaroverzicht bij de NOS ook niet zo heel lang zal zijn want wat zijn we weer beperkt geweest dit jaar en het zal wel weer over corona gaan.

Afgezien dat er alleen maar een 1ste helft veldseizoen is gespeeld hebben we eigenlijk niet zo veel te klagen gehad behalve dat we niet konden sporten. Natuurlijk zijn er altijd leden die stoppen maar gelukkig komen er toch altijd weer een aantal nieuwe leden bij. Ik benijd het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd en senioren niet maar wat ben ik blij dat bijna elke week de teams compleet zijn gemaakt. Ook al moet er soms een wedstrijd worden verplaatst.

Daarnaast wordt onze kantine aan de Ellemare opgeknapt en de kleedkamers zien er al een stuk beter uit. Deuren, deurposten en boeiboord zijn vervangen en dank zij het “klusteam” zijn er ook al een heleboel andere klusjes volbracht.

Omdat er wederom geen wedstrijden, trainingen en vooral gezelligheid kan worden geboden heeft het bestuur besloten om in maand December geen contributie te incasseren. Natuurlijk hopen wij dat alles tegen het eind van Januari weer duidelijker is en dat we elkaar weer op een “normale” manier kunnen zien en sporten.   

Ik wil alle vrijwilligers, trainers, commissieleden, ouders, scheidsrechters bedanken voor alle inzet van het afgelopen jaar en laten we hopen dat volgend jaar een beter en sportiever wordt. Blijf vooral gezond en namens het bestuur wensen wij iedereen fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Namens het bestuur

Marcel Krikken
Vera van Oort  
Jan Krikken