Hallo,

Niemand weet nog hoe het nieuwe seizoen zal starten maar we weten wel dat we hard op zoek zijn naar een aantal vrijwilligers, anders wordt het voor THOR sowieso lastig om te starten.

Sommige taken zijn niet moeilijk en maar voor een paar weken, andere zijn voor een langere periode maar niet minder leuk of belangrijk!

Voor alle vrijwilligerstaken geldt: heb je een bekende of familielid die graag vrijwilligerswerk wilt doen, kan dit ook bij THOR! Dus ken je iemand, die bijvoorbeeld penningmeester zou willen zijn, geef dit dan door.

Penningmeester: Je houdt de uitgaven en inkomsten in de gaten, regelt subsidies en presenteert dit op de ledenvergadering. Je bent dan ook lid van het dagelijks bestuur. Je vergadert ongeveer 4x per jaar met de coördinatoren. Er is een lange inwerk/overdracht periode.

Kantinedienst regelen: je regelt de kantine diensten voor de thuis zaterdagen. Je mag ook aangeven dat je dit alleen voor het veld of juist zaalseizoen wilt doen. Dan is het dus maar voor een paar weken en vaak in 1 goede dag op het veld/zaal geregeld.

PR leden: Je zorgt ervoor dat de vereniging bekend wordt/blijft in de wijk, probeert sponsoren te vinden, regelt acties waarbij we geld genereren en vooral probeert nieuwe leden te krijgen. En wordt een paar keer per jaar vergadert. 

En niet schrikken maar lees het helemaal door:
Wedstrijdsecretariaat jeugd: Je zorgt ervoor dat de jeugdteams compleet zijn. Je hoeft geen verstand te hebben van de regels of te kunnen korfballen. De voorkeur gaat uit naar 1 vast persoon per veld en zaalseizoen maar als dit niet lukt, willen we naar een andere vorm. We zoeken dan een hele groep mensen die elk 2 a 3 wedstrijden regelen. We zorgen dan voor een THOR telefoon zodat er wel maar 1 nummer bekend is. Er zal een aanspreekpersoon zijn die je kan helpen bij lastige zaken. Dit plan zal nog wat verder uitgewerkt worden, maar als je hier interesse voor hebt, geef dit dat alvast aan.

 
Ik hoop oprecht op een aantal reacties, want het is belangrijk dat alle taken worden ingevuld. Het is niet vanzelfsprekend dat alles loopt zoals het nu loopt, daar hebben we elkaar voor nodig. Dus meld je aan en denk eens aan je betrouwbare kennissenkring of daar iemand tussen zit die iets voor ons kan betekenen. 
 
Mail mij, app mij of bel mij, ook voor vragen! 
 
Ik hoop dat iedereen gezond blijft.
 
Met vriendelijke groet,
Anita Krikken
Vrijwilligerscoördinator