Beste leden,

In een eerdere jaarvergadering is besloten dat ieder lid een keer per seizoen een kantinedienst invult, dit naast eventuele andere vrijwilligerstaken. Dit geldt voor leden vanaf 18 jaar / A en ouders van spelende jeugdleden. Omdat wij niet van het woord “verplicht” houden, hebben we dit nooit zo streng toegepast. Nu blijkt dat het invullen van de kantinediensten niet lukt, zijn we genoodzaakt dit toch verplicht te gaan stellen. Je wilt toch zelf ook iets te eten of drinken kunnen kopen als je bij een andere vereniging komt! 

Bijgaand vinden jullie het schema voor de kantinediensten voor aankomend zaalseizoen. In de eerste kolommen zie je het speelschema van die dag. In de kolommen ernaast staan de tijden van de kantinediensten welke ingevuld moeten worden. Zo kun je zien of je zelf moet spelen of iemand wil aanmoedigen. 

Het verzoek is om hierop in te schrijven. Indien je dit niet doet, word je door ons ingedeeld en bestaat de kans dat de tijd niet ideaal is voor je. Heb je nog nooit kantinedienst gedraaid? Vraag iemand met ervaring het samen met je te doen. Ben je ingedeeld en kun je niet? Graag zelf voor vervanging zorgen en dit doorgeven aan Vera of Anita.  

Download hier het rooster voor de kantinediensten.

Nogmaals, dit is niet de situatie die wij willen, maar hebben helaas geen keus.  

Alvast bedankt voor jullie medewerking. 

Het Bestuur.