Hoera,
ook de selectie mag weer beginnen met trainen! Voorlopig zal dit 1 keer per week zijn, op dinsdag van 20.15 – 21.15. Hiervoor geldt natuurlijk de 1,5 meter regeling. We proberen de eerste weken vooral in huishoudens te trainen voor zo ver dat mogelijk is. Iedereen die zich heeft aangemeld is welkom vanaf 20.05.  NIET EERDER, dan is de B nog op het veld. Hier nogmaals de opgestelde regels. Deze geldt voor alle leden.

          Handen wassen/desinfecteren voor en na het trainen.

          Verkouden, hoesten, benauwdheid of koorts is helaas niet trainen en als ouder uiteraard niet komen brengen.

          Hoesten en niezen doen we in onze ellenboog. Er zal desinfectiemiddel aanwezig zijn.

          Helaas, geen ouders op het veld. Bij de kangoeroes mogen de ouders, op afstand van elkaar eventueel blijven (1 ouder per kind). Stoelen staan klaar.

          C/B/ senioren onderling anderhalve meter afstand houden, dit houdt in dat niet alles getraind zal kunnen worden en dat de training er dus wat anders uit zal zien maar beter dan helemaal niets.

          Trainers zullen de materialen klaarzetten. Dit wordt gedesinfecteerd na de training. Bij de selectie zullen we per training iemand in de container zetten die alles pakt en klaar legt.

          We blijven van elkaar af.

          De kantine is gesloten, alleen het toilet is open. Eigen bidon mee, niet drinken in de wc. Na elk toiletbezoek een doekje over het toilet.

          Kleedkamers zijn gesloten, dus kom omgekleed en douche thuis. Als het kan, schoenen thuis of in de auto aan.

          De trainers blijven op afstand van de kinderen. (C&B)

          Maximaal 10 minuten van te voren aanwezig en direct na de training naar huis.

Ik wil nog even scherp benadrukken dat afmelden voor de training verplicht is. De corona-coördinatoren moeten ten alle tijden weten wie er komen trainen. Dit kan maar tot één uur voor de training, liefst eerder. Jeugd kan zich afmelden bij de trainer, selectie kan zich afmelden in de appgroep. Doe dit ook echt.

We hopen dat iedereen nog gezond is en dat de selectie er weer klaar voor is. Voor andere teams (niet-spelende leden, kombifit en G-leden) hopen we deze week een beslissing te kunnen maken. Dit horen jullie natuurlijk, via de bekende wegen.

Bij verdere vragen hoor ik het graag,

Namens het bestuur,

Marcel Krikken