⚽ PUPIL VAN DE WEEK

Aanstaande zaterdag speelt Thor 1 weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen t’Capproen 1. Thor wist in de uitwedstrijd met 6-13 te winnen en is erop gebrand dit keer weer te winnen. Bij deze wedstrijd is het de eer aan Jamie van Es om pupil van de week te zijn.

Jamie speel in de D1 en is 12 jaar oud. Hij zit al ongeveer 2 jaar op korfbal en heeft het erg naar zijn zin. Het leukste aan het korfballen vindt hij aanvallen. Maar, niet alleen aanvallen vindt hij leuk, tijdens de trainingen vindt hij het erg leuk om het afschietspel te doen met zijn team en trainer. Jamie heeft dan ook Marcel Krikken als trainer en daar leert hij veel van, een echte goede trainer dus volgens Jamie. Jamie en zijn team staan op de 1e plaats en hebben sinds vorige week met zijn allen al meer dan 100 doelpunten gemaakt, toppers! Buiten het korfballen om vindt hij het erg leuk om op kamp te gaan en te schaatsen met THOR. Toevallig gaan wij ‪15 februari‬ schaatsen met Thor dus, heb je je nou nog niet opgegeven kan dit nog steeds! ?

Jamie zit in groep 8 en gaat volgend jaar naar de middelbare school. En niet zomaar een middelbare school, Jamie gaat namelijk naar het Scheepvaart en Transport college. Uit betrouwbare bron weet ik dat dit een erg leuke school is en dat hij op deze middelbare school nog steeds kan blijven gymen. Gymen vindt Jamie namelijk het leukste aan school. Buiten school om doet Jamie heel veel leuke dingen. Zo is hij veel buiten te vinden met zijn vrienden, speelt hij veel spelletjes en vindt hij het erg leuk om te gamen. Nu weet ik door de filmpjes die ik kijk op Jamie zijn eigen Youtube-kanaal, dat hij veel verschillende spelletjes speelt en hier ook nog eens erg goed in is. Zijn lievelingsgames zijn GTA-5, Minecraft en natuurlijk Fortnite. Behalve actief gamen kijkt Jamie af en toe ook films. Zijn lievelingsfilms zijn dan ook de Harry Potter films. Toen ik dit hoorde gaf ik Jamie gelijk een high-five want, hier kan ik mij helemaal in vinden. Toen ik Jamie aan het interviewen was hoorde ik van een voorbijganger dat Jamie erg van snoepen houdt. Zijn lievelingssnack is dan ook paprika chips.

Jamie zijn voorspelling voor de zaterdag is dat Thor met 16-5 gaat winnen. Jamie vindt iedereen uit het 1e even leuk maar wel denkt hij dat Thom de meeste doelpunten gaat maken. De zaterdag start met de F1 en de E1 ‪om 10.50‬, hierna speelt Jamie met zijn team ‪om 11.50‬. Na de D1 is het de beurt aan de B1, A1 en het 2. ‪Om 16.30‬ start het 1e. Na deze wedstrijden kunt u lekker blijven eten in de kantine. En als afsluiting start ‪om 19.30‬ de wijnproeverij.
Ik zie jullie zaterdag! ?

Groetjes,
Bridgett