Ik krijg vaak te horen “spelen jullie in de winter binnen?”

Ja zeg ik dan, lekker toch.

Gras heeft voor mij altijd een bepaalde magische uitstraling gehad. Korfbal is immers uitgevonden op gras, voordat de plastieken versie werd uitgevonden. Lekker in de regen, zodat er meer zuurstof in de lucht zit (wat trouwens niet waar is), of heerlijk in het zonnetje trainen en spelen.

Maar de zaalcompetitie heeft ook wel wat, gaat in iedere geval altijd door en gelukkig hebben wij een fijne zaal met kantine wat alles toch wel leuk maakt om te komen spelen en/of te kijken. Het is positief dat er weer een aantal nieuwe leden zijn binnengelopen. Laten wij met zijn alle iedereen zich welkom laten voelen want THOR zijn wij met zijn allen.

Eerste deel veldseizoen is in ieder geval weer afgelopen en langzaam zijn er punten bijeen gesprokkeld door THOR 1. We staan nu op een 6de plaats maar zitten weer in een stijgende lijn. THOR 2 staat op een derde plaats in een poule van 4. Ook het G-team heeft een mooie 3de plaats behaald. 2de deel veldseizoen gaan alle seniorenteams weer knallen.

De jeugdteams zijn lekker bezig geweest, THOR A1 en THOR D1 zijn kampioen. Onze toekomstige kampioenen, de F1 en F2 op een mooie 3de plaats. De kangoeroes springen lekker met Anita de zaal weer in.

Helaas kunnen we er niet omheen, alles wordt duurder, dus ook voor THOR. Energiekosten stijgen, inkopen worden duurder en zo zijn er wel meer zaken waar iedereen momenteel last van heeft met de situatie in de wereld.

Daarom hebben wij helaas moeten besluiten tijdens het laatste overleg om de contributie iets te verhogen en zijn wij ook genoodzaakt om de prijzen in de kantine aan te passen. Contributie en prijzen gaan niet extreem omhoog maar als er leden zijn die het financieel niet zo breed hebben geef dit dan even aan bij onze vertrouwenspersoon(Vera) of bij de penningmeester (Jan), dan kijken we hoe we dit kunnen oplossen. Zeker voor de jeugd zijn vanuit de gemeente een aantal mogelijkheden, zoals het jeugdsportfonds. Belangrijk is dat iedereen kan blijven sporten. Nieuwe tarieven voor de contributie worden loop volgende week bekend gemaakt.

Van de Technische-zaken:
Mildred stopt na zeer lange tijd met het wedstrijdsecretariaat.
Bedankt voor al je inzet Mil! Maar je laat wel een gaatje te vullen over 😉
Bij het coördinatoren-overleg is gekeken hoe dit op te lossen.
Het is natuurlijk fijn als 1 persoon dit wil doen. Dat is immers makkelijk voor onze leden en voor andere verenigingen waar soms wat mee besproken moet worden.
Dus lijkt het je leuk om dit te doen? Of lijkt het je niet leuk maar neem je je verantwoordelijkheid om als lid van je vereniging een vrijwilligerstaak op je te nemen?
Neem dan contact op met mij (Robert). Al is het alleen voor het zaalseizoen. Dat is meer dan genoeg.

Als er niemand gevonden kan worden, zijn wij genoodzaakt om leden per toerbeurt van 2 wedstrijden, aan te wijzen als wedstrijdsecretaris.
Houdt er dus rekening mee dat dit kan gebeuren.

Vanaf 8 november trainen en spelen we weer in de zaal.
Gelukkig hebben we de Riederpoort weer als onze thuisbasis kunnen regelen.
De wedstrijdplanning zal uiterlijk op 10 november door de bond worden gepubliceerd in de knkv wedstrijden app.

Hierbij volgen de trainingstijden en locaties:

Dinsdag vanaf 8 november:
Riederpoort
D & A            :    19:30 – 20:30
Selectie         :    20:30 – 21:30

Steven Stemerding
G                :    19:00 – 20:00

Woensdag vanaf 9 november:
Ouders-team      :    tijd in overleg

Donderdag vanaf 10 november:
Riederpoort
A                :    19:00 – 20:00
Selectie         :    20:00 – 21:00

Steven Stemerding
F                :    18:30 – 19:30
Kombifit         :    20:00 – 21:00

Zaterdag vanaf 5 november:
Kangoeroes        :    Locatie en tijd in overleg

Wij wensen iedereen een goed en blessurevrij zaalseizoen.

Robert en Marcel