Algemene informatie:
Het THOR-kamp voor de jeugd gaat dit jaar naar kamphuis “Ahoy” te Oosterhout

We zullen op vrijdag 09 juni rond 18:00 uur vertrekken en gaan er hierbij vanuit dat de kinderen al gegeten hebben. We komen zondag 11 juni rond 16:30 weer terug op de Ellemare de kinderen hebben dan nog geen avondeten op. U kunt in de THOR-kantine onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw kind versleten en voldaan terugkeert van kamp. We hebben ook dit jaar weer een bus kunnen regelen voor de heenreis. Terug moeten de kinderen met auto’s vervoerd worden. Geef op het strookje aan of je ouders je komen ophalen, of dat je met iemand mee wilt rijden. Als je ouders je komen ophalen, geef dan ook aan of er eventueel nog plek is voor iemand anders. Dan delen wij de auto’s in. Je komt altijd weer thuis! Indien ouders hun kinderen komen ophalen op zondag dan mag dat vanaf 15:00.

Het kamp bestaat uit een groot kampgebouw met meerdere slaapzalen voor maximaal 12 personen. In de gezellige en grote recreatieruimte vindt u een gemakkelijke zithoek. De grote ruimte rondom het huis maakt het mogelijk allerlei spelactiviteiten te doen.

De directe omgeving van het kamphuis leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, bosspelen, speurtochten waar we weer een aantal spellen zullen doen.

Neem snel zelf een kijkje op de internet site van het kamp:
http://www.kamphuis-ahoy-oosterhout.nl/

Voor een route beschrijving ga je naar:
http://www.kamphuis-ahoy-oosterhout.nl/contact-en-route.html

In de kantine hangt ook weer een boodschappenlijst waarop u kunt aangeven of u boodschappen wilt sponsoren. Deze boodschappen worden tijdens het kamp gebruikt voor het ontbijt de lunch en tussendoor. Voor het avond eten op zaterdagavond zal door de leiding worden gezorgd.

Tevens willen alle ouders ook dit jaar vragen de kinderen geen energie drankjes mee te geven. Er wordt op het kamp voor voldoende eten en drinken gezorgd. Uiteraard is het geen probleem om zelf wat snoep en of drinken mee te nemen zolang het geen energie dranken betreft.

Kosten, betaling en sponsorloop:
Kosten voor het kamp zijn €42,50. Het bedrag kan contant voldaan worden bij Sebastiaan Berghout of Pascal Berghout of worden overgemaakt naar NL66 INGB 0000 6256 46 ten name van CKC THOR o.v.v. THOR KAMP 2017. We willen iedereen vragen de kosten voor het kamp uiterlijk in de week van 22 t/m 28 mei te betalen. Om de kosten van het kamp voor jezelf te verlagen zullen we dit jaar een sponsorloop organiseren op 16 mei om 18:30 op het THOR-veld aan de Ellemare. Een ronde in de sponsorloop is ongeveer 100 meter lang. Jullie sponsor formulier zit bijgesloten bij deze brief. Schrijf onderop je naam en het team waar je in speelt.

Het aantal rondjes zal na de sponsorloop door de AC ingevuld worden. In de tabel kun je de naam schrijven van degene die je sponsort. Bijvoorbeeld opa of oma, de buurvrouw, enz. Daarnaast kun je schrijven hoeveel je voor een gelopen rondje gesponsord krijgt. Later kun je dan uitrekenen en in de laatste kolom zetten wat het totaalbedrag is geworden. Na de sponsorloop ga je dan al je sponsors af om je verdiende kamp-geld op te halen. Alles dat je meer dan €42,50 hebt gelopen, komt ten goede aan extra’s voor kamp.

Direct na de sponsorloop is er een informatie avond voor de ouders. We willen dan net als voorgaande jaren weer iedereen even van een korte update voorzien zodat iedereen weet waar we exact heen gaan, wie er als leiding mee gaat en in welke omgeving we ons bevinden.

Er hangt in de kantine ook een boodschappen-sponsorlijst. Ouders kunnen hierop aangeven als ze boodschappen willen sponsoren. Zet achter de boodschappen die je wilt sponsoren je naam en de hoeveelheid. Neem dan de boodschappen mee en lever ze in bij de kantine. Voor houdbare producten het liefst op de dag van vertrek inleveren.

Hoe opgeven:
Je kunt je opgeven door het strookje hieronder in te vullen en in te leveren bij je trainer of iemand van de kampleiding. Ook kun je je opgeven via het formulier op de website of door te mailen naar het onderstaande mailadres. Zorg dan dat alle informatie die we in het strookje vragen, ook in het mailtje komt. Opgeven kan tot 1 week voor kamp.

Na kamp:

We willen ook alle ouders vragen om na kamp de kinderen nogmaals te controleren op de aanwezigheid van eventuele teken. De kinderen zullen veel van hun tijd in het bos door brengen waar door het risico op teken toe neemt. Tijdens kamp zal de leiding ook regelmatig controleren op de aanwezigheid van teken en deze indien aanwezig direct verwijderen. Des on niet te min blijft het belangrijk deze controle ook thuis te doen. Indien wij bij uw kind een teek hebben verwijderd tijdens kamp zullen wij u hier van op de hoogte stellen zodat u plek waar de teek heeft gebeten in de gaten kan houden. Dit in verband met de ziekte van Lyme.

Mocht u nog met een vraag zitten, kunt u altijd contact op nemen met:

Sebastiaan Berghout (06-40026418) of Pascal Berghout (06-17616117)

Of stuur een mail naar kampcommissie@ckcthor.nl

Tijdens het kamp zijn wij ook bereikbaar op bovengenoemde nummers.

Namens de Kampleiding,

Elise, Vera, Eileen, Sebastiaan, Pascal, Peter, Frank en Johan

Voor een lijstje met wat je mee moet nemen op kamp Klik hier.

Voor het downloaden van het sponsorformulier klik hier.

Voor het downloaden van het inschrijfformulier klik hier (of vul het digitale formulier hier benenden in).