Hallo allemaal,
 
Aan het begin van het seizoen heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of je iets meer voor Thor kan betekenen omdat we veel taken met zijn allen moeten doen.
Gelukkig veel reacties gehad! Fijn om te lezen dat er toch nog genoeg mensen zijn die iets (meer) willen doen.
 
Zoals je al gemerkt hebt, proberen Janette en Eileen de kantine bemand te krijgen. Eileen heeft een mooi draaiboek geschreven die in de kantine ligt. Kijk hierin zodat je weet wat er verwacht wordt tijdens je dienst.
Ondanks dat een aantal mensen zich hadden opgegeven is het, helaas, niet zo’n makkelijke taak. Mede omdat we geen volle Thor dagen hebben, zijn er elke week teams op het veld aan het spelen maar dit houdt wel in dat er meer diensten gedraaid moeten worden. Het was lastig en dan zitten we nog maar aan het begin van het seizoen. 
Ik begreep dat sommigen denken “maar ik doe al een of soms meerdere taken” toch staat de kantinedienst daar los van. Nogmaals, dit is besloten op de ledenvergadering van oktober 2016. Voor het zaalseizoen zullen zij weer bij iedereen langskomen met de vraag wanneer je kantinedienst wilt doen, de lege plekken vullen zij in met degene die niet reageren. Het is de bedoeling dat je er dan toch bent en anders zelf voor vervanging zorgt. Komende ledenvergadering zal dit weer een agendapunt zijn, dus als je een andere oplossing hebt, kom dan naar die vergadering. 
 
Eind vorig seizoen gaf Arnold den Boer te willen stoppen met coördinator van de Algemene zaken. Denise Leerdam heeft deze taak overgenomen. Heel fijn!
 
Tamara Frenzen gaat de PR versterken. Binnenkort zullen zij gaan vergaderen. Heb je een idee voor een sponsor, geef het dan bij haar, Marcel, Sebastiaan of Henk van Oort aan. Succes Tamara.
 
Diane Timens gaat de beginnende trainers af en toe ondersteunen met tips.
Ook jij, Diane, succes.
 
Thamar Slingerland zorgt voor de waslijst van de A. Bedankt Thamar.
Arnout Kok geeft samen met Maurice trainen aan de E. Succes daarmee Arnout.
Ryan de Jonge heeft al een paar keer geholpen als 1 van de 2 niet kan. Fijn hoor Ryan.
 
Bridgett de Jonge gaat Nicole helpen met het opzetten van het schoolkorfbaltoernooi en de daarbij behorende clinics.
 
Er hebben zich vele nieuwe bakkers aangemeld, Sandra Romijn heeft ze benaderd en de eerste resultaten waren al te proeven in de kantine. De opbrengst van hun baksels gaat, zoals altijd naar de kampbus. Alvast bedankt allemaal.
 
Ook voor het beheer zijn er een aantal mensen bij gekomen die wel eens een klusje in en om de kantine willen doen. Johan zal jullie vragen al het nodig is.
 
Als je nu denkt, ik ben vergeten te antwoorden of ik wil wel nog meer doen mag je mij altijd aanspreken!
 
Allemaal bedankt voor jullie inzet!
 
Anita Krikken