Rotterdam Zuid 25-04-2017

        

Beste Thor-leden ouders/verzorgers, oud-leden en sponsoren,

Via deze brief willen we jullie uitnodigen om op zaterdag 27 mei 2017 samen met ons het 90-jarig bestaan van onze vereniging te vieren.

Op deze dag spelen bijna alle teams een thuiswedstrijd op ons mooie veld aan de Ellemare. Deze dag zal in het teken staan van ons 90-jarig bestaan met veel extra activiteiten.

De dag start om 9:15 met een wedstrijd van de E2 en wordt om 15:30 afgesloten met een wedstrijd van Thor 1.

Gedurende de hele dag zijn er voor de jeugd verschillende activiteiten:

Spandoeken maken, een springkussen, popcornmachine en voor de oudere kinderen bubbel-bal.

Geef je als jeugdlid op en je ontvangt deze dag een stempelkaart om met alle activiteiten mee te doen. Met de stempelkaart krijg je ook 2 glazen siroop en een broodje knakworst.

De jeugdactiviteiten zullen ongeveer tussen 10:30 en 17:00 zijn.

Tussen 10:00-12:00 nodigen we ook de buurtbewoners uit om een kopje koffie te komen drinken en ze kennis te laten maken met onze vereniging.

Vanaf 18:00 tot 20:00 is er een buffet om samen feestelijk te eten.  Hiervoor vragen we slechts een kleine bijdrage van € 2,50 per persoon. Jullie kunnen je hier voor opgeven via onderstaand

e-mailadres. Tussen 20:00 en 23:00 zullen we een gezellig feestje bouwen in onze kantine en de dag mooi afsluiten.

Heb je zin om deze dag samen met ons te vieren, meld je dan als jeugdlid aan voor de dagactiviteiten via jubileum@ckcthor.nl. Blijf je eten en kom je naar de feestavond mail ons dan ook op e-mailadres: jubileum@ckcthor.nl

Mocht je die dag willen helpen met een kantinedienst in de avond of willen assisteren bij een dagactiviteit geef dit dan ook door via de mail.

Graag allen tot ziens op zaterdag 27 mei.

Met vriendelijke groet,
De Jubileumcommissie

(Judith van der Valk, Henk den Breejen,  Jitze Kok, Arnold Den Boer en Peter Turenhout)