Het nieuwe seizoen gaat bijna beginnen en er liggen een aantal taken binnen onze vereniging open. Hieronder is een lijst met vacatures te vinden. Mocht je iets anders willen doen of beschikbaar zijn voor af en toe iets extra’s dan hoor ik dit ook graag.

 Als je vragen hebt over de “vacatures” dan kun je dat ook mailen natuurlijk, het e-mail adres van de vrijwilligers coördinator is vrijwilligerthor@gmail.com (Anita Krikken)

We hebben iedereen hard nodig dus twijfel niet!

Zoals waarschijnlijk wel bekend is, is er op de ledenvergadering besloten dat de kantinedienst voor ieder seniorenlid verplicht is, dus daar word je 1 a 2 keer per jaar voor verwacht.

Vergeet niet Thor zijn we met zijn allen!

Vacatures voor nu:

Hulp voor het organiseren van het schoolkorfbal (samen met Nicole Krikken) Dit houdt in het opzetten van het schoolkorfbal, contact met scholen, regelen van gymlesssen/trainingen en het regelen van de avonden.

Coördinator AC – De AC is een goed lopende commissie, die diversen activiteiten voor jong en oud organiseert. De bedoeling is dat je zorgt dat dit goed blijft lopen en een aantal keer per jaar bij het coördinatoren-overleg  aanwezig bent.

(mede) trainer voor de E. Maurice Krikken wilt dit doen maar zijn training overlapt de training van de E, dus het houdt in samen met hem de training verzorgen, het laatste half uur alleen en (eventueel) samen coachen.

We zijn ook al blij als iemand of een aantal mensen de training wilt doen.

Regelen kantinediensten iom Johan. Het rooster maken en zorgen dat de kantine op speeldagen bemand is. Ieder spelend senioren lid kan gevraagd en ingedeeld worden.

Johan helpen met grote inkopen. Af en toe moeten er grotere inkopen gedaan worden, je zou dan (eventueel op tour beurt, als meerdere mensen zich aanbieden)  met Johan de inkopen doen en opruimen in de kantine.

Een keer koken/bakken op een thuisdag. Bijvoorbeeld op de thuisdagen iets bakken voor de verkoop in de kantine, waarvan de opbrengst altijd voor de kampbus is, of op een thuiszaterdag (helpen) met het gezellig
avondeten.
PR De commissie bestaat nu uit Henk van Oort, Sebastiaan Berghout en Marcel Krikken en zij kunnen wel hulp gebruiken met het zoeken naar sponsoren en de promotie van de club. Zij vergaderen 3 á 4 keer per jaar.

Op de lijst om af en toe trainen te geven of te coachen Bijv. bij afwezigheid van de huidige trainers/coaches. Je hoeft dus niet elke week maar je kunt gevraagd worden als één van de huidige trainers eens niet kan.
En misschien vind je het wel zo leuk dat je volgend seizoen een eigen team wilt!

Scheidsrechter, af en toe en ook bij de allerkleinste, zou al fijn zijn.

Teambegeleider (ouders E/D/C- B leden zelf) voor het regelen van een waslijst,vervoer, contact anders ouders/spelers/coaches

Zaalwacht In de zaal het scorebord bij houden en orde bewaken.

Een keer gymles geven op school. Willen wij nieuwe leden krijgen dan zullen we naar ze toe moeten, dus de bedoeling is in september/oktober en in maart/april naar een paar scholen toe te gaan om daar een ochtend
gymles te geven. We snappen dat de meesten werken of naar school moeten maar misschien kun je een keer vrij nemen of komt het toevallig zo uit. Meld je nu alvast aan en in overleg kunnen we dan kijken wanneer het uitkomt.

Wedstrijdsecretariaat senioren. Men kan dan bij je afschrijven en jij zorgt dat er vervanging is zodat alle wedstrijden met genoeg mensen door kunnen gaan. Het zou al fijn zijn als iemand bijvoorbeeld alleen het veldseizoen of alleen het zaalseizoen wilt doen.

Ondersteuner trainers. Af en toe met de trainers een overleg organiseren om te kijken of het allemaal goed loopt. Misschien eens bij een training kijken of het goed gaat en eventueel tips geven.